Theorie

Het theorie gedeelte ondersteunt je bij de praktijkles. Het certificaat moet in je bezit zijn voordat het praktijkexamen aangevraagd wordt.

Studeren doe je op het moment dat jou schikt en op de plaats die jou uitkomt of het nu thuis is of in de trein, je kunt je boek overal met gemak mee naar toenemen. Als je zover bent, kun je bij het CBR (www.cbr.nl) je theorie examen aanvragen.
 

Studie met boek

het nieuwe lesboek "Theorie leren auto" samengesteld volgens de 25 CBR examencategorieën en gebaseerd op de meest recente wijzigingen en richtlijnen. Dat betekent dat ook alle nieuwe examenonderdelen uitgebreid aan bod komen.

Online examentraining. Voor 100% zekerheid.

We combineren het boekenpakket met een internet-examentraining van 10 uur, die we dagelijks updaten. Zo weet je 100% zeker dat je je perfect voorbereid op het echte examen. De werking van de online theorie-examens is zelfs gelijk aan die van het CBR!

Prijs  € 34,50

 

Digitaal

Ook is er sinds kort de mogelijkheid om de theorie opleiding digitaal te kopen via een cursus pakket onafhankelijk van de tijd die je er aan besteed.

Zelf inloggen via een code die bij onze rijschool te koop is. kosten € 49,00

kijk voor meer info op www.itheorie.nl

Indien er nog vragen zijn over een theorie methode mail of bel ons.